Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Åf Engineering AS Avd Trondheim

Besøksadresse: Leiv Eiriksson Senter, 7462 Trondheim
Postadresse: Postboks 1264, 7462 Trondheim
Telefon: 24 10 10 10

Bransje: Arkitekter, Rådgivende ingeniører

Nettside: afreinertsen.no
E-post: post@afengineering.no

Firmabeskrivelse

Vi leverer rådgiving innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling og analyse.
ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF-gruppen med røtter tilbake til 1895. Vår samlede erfaring og kompetanse gjør Åf Engineering til et ledende rådgivermiljø i norge innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Arkitektkontoret Gottlieb Paludan Architects (GPA) er et heleid datterselskap av ÅF Engineering AS.

Vår spesialkompetanse:

Vi tilbyr de fleste rådgivende ingeniørfag som behøves til prosjekter innenfor bygninger, industrianlegg, vei, bru og jernbane. Gjennom 2018-2019 har vi gså etablert betydelig kapasitet innen geoteknikk og geologi på ca 20 personer. I tillegg har Gottlieb Paludan Architects (GPA) solid kompetanse på programmering, utvikling, landskap og plan.

Våre målgrupper:

Våre kunder er utbyggere, eiendomsselskaper, eiendomsbesittere, totalentreprenører, tekniske eller enfaglige entreprenører, industrivirksomheter, samt offentlige kommuner, etater og selskaper innenfor etablering, drift og vedlikehold av bygninger, vei, jernbane og annen infrastruktur.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 27. november 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019

Topp