Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Fritzøe Eiendom AS

Adresse: Sanden 1, 3264 Larvik
Telefon: 47 33 12 11 10

Bransje: Eiendomsutviklere

Nettside: www.fritzoeeiendom.no
E-post: Service@fritzoeeiendom.no

Firmabeskrivelse

Fritzøe Eiendom er et heleid datterselskap av Treschow-Fritzøe AS, og er en sentral aktør i eiendomsmarkedet i Larvik.
Etter omfattende reguleringsprosesser har Fritzøe Eiendom langt på vei lykkes med å utvikle de gamle industribygningene i Hammerdalen til attraktive arenaer for vekst og trivsel innen en lang rekke ulike virksomheter.
Fritzøe Eiendom er en solid og engasjert kvalitetsaktør med gjennomføringskraft. Fritzøe Eiendom skaper attraktive steder å bo og leve.
Vi tenker alltid fremover for å utvikle nye bydeler i Larvik, samtidig som vi restaurerer og ivaretar eldre bygningsmasse med historiske røtter.
Fritzøe Eiendom skaper stedene der du vil være.

Vår spesialkompetanse:

Utvikling av nye boliger og næringsarealer samt restaurering av eldre bygninger for å tilpasse til dagens behov. Utleie og drift av bygninger og utearealer.

Våre målgrupper:

Private boligkjøpere. Bedrifter som ønsker å leie kontorer, butikkarealer, produksjonslokaler, lager eller lokaler til store eller små arrangementer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold / Telemark 31. oktober 2016 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 15. oktober 2018 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 28. mars 2022 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 21. mars 2024

Topp