Du er her: Om oss » Ledige stillinger

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ledige stillinger

 

Vil du mestre salg i bedriftsmarkedet?
Norsk Møteforum AS trenger selgere med ambisjoner.

Å mestre den edle kunsten kalt salg, er en suksessfaktor i de fleste jobber. Dette fordi det er salg som er drivkraften i næringslivet, energien som skaper omsetning og resultater. Å forstå og beherske mekanismer som skaper salg, er en nærmest universell ferdighet du kan dra nytte av på mange plan.

Salg er dessuten morsomt - særlig hvis du har det i blodet. Salg er gleden ved å kommunisere, argumentere, skape løsninger og bygge relasjoner. Å være selger er en spennende, krevende og givende jobb.

 For mange er salg et yrke man utvikler gjennom hele arbeidskarrieren. For andre er det å være selger et fantastisk springbrett å bygge videre på i jakten på stillinger som markedssjef, salgsdirektør eller toppleder.

Ønsker du å jobbe med salg, vil vi gjerne komme i kontakt med deg.  I all beskjedenhet; Du skal lete lenge etter en bedre arena for salgskompetansebygging i bedriftsmarkedet. Hos oss elsker vi salg!

Vi har kontorer på Solberg Spinderi i Solbergelva, og tilbyr meget gode betingelser i form av høy fastlønn og bonus.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder Espen Andersen på tlf 970 20 260. Søknad med CV kan sendes til espen@mforum.no.

 

Wildcard?

Vi alltid avhengige av dyktige mennesker for å utvikle oss videre. Er du fascinert av selskapet vårt og har spesiell kompetanse du har lyst til å dele med oss - f.eks innen forretningsutvikling, e-markedsføring m.m.? Ta kontakt med daglig leder Espen Andersen for mer informasjon.
Tlf: 970 20 260, e-post: espen@mforum.no.

 

 

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33